Nekaj napravic in anten iz naše spletne trgovine, ki so popolnoma ali delno nekako povezane z digitalnim radijskim signalom DAB+, ki sedaj počasi preplavlja Slovenijo.
Sedaj imam FM anteno, ki jo bom v bližnji prihodnosti zamenjal za DAB zato sta lahko FM in DAB skupaj.
VHF ne potrebujem.
Zadevo urejam na Uskovnici, na nadmorski višini 1200m, direktna vidljivost na Vogel. Imam TV sprejemnik s SAT tunerjem.
Se priporočam za strokovni nasvet.
Pozdravljeni.
Imel bi vprašanje glede povezave antene s tunerjem. Imam marantz tuner, ki omogoča sprejemanje AM, FM in DAB. Zadaj so priključki posebej za vsako vrsto antene, AM pritisne sponke, FM klasični antenski priključek in DAB F priključek.
Nabavil sem zunanjo anteno ISKRA, ki omogoča sprejem DAB in FM, vendar ima samo en priključek (izhod) F tip.
Zanima me, kako bi povezal to anteno s tem tunerjem, da bi ne potreboval preklapljanja anten.
Pozdravljen.
Rad bi naročil tale razdelilnik, pa me zanima ko ga hočem naročit na blagajni, zahteva novega uporabnika, glede na to da sem že uporabnik. Sem poizkusil s PayPal pa nevem kako je potem s poštnino.
Sem poskusil in vsi načini v paypalu delujejo. Uporabljate isti email v paypalu kot ste se prijavili pri nas? Neprijavljen v trgovino izberite artikel in pritisnite na gumb paypal checkout. Poštni stroški se zaračunajo zraven
Živim v Ljubljani na Viču in imam zelo slab sprejem radijskega signala VAL202 v kuhinji. Probal sem:
· LJ-Center 97.6 MHz
· Krim 93.5 MHz
· Krvavec 98.9 MHz
Povsod šum, ki je kar precej moteč. Zatem sem kupil najbolj sodoben DAB+ sprejemnik Sony, tam pa signal občasno kar izgine (tišina). Predvsem takrat, ko so vključene kuhinjske LED lučke. Teh pa ne smem odmontirati J
Zanima me, ali imate kako pametno notranjo DAB+ anteno, po možnosti pasivno? Sedaj imam uporabljeno kar originalno Sony žičko, v vertikalnem položaju.
Na fasado bloka ne smem vrtati (nova fasada), v nasprotnem primeru bi to že naredil J
Hvala za nasvet in lep pozdrav,
Od spodnjih imamo tole https://www.antene-zupancic.si/sobna-dv ... -1470.html , zelo dobro v svojem razredu, vendar pa morajo biti pogoji zadovoljivi. Če ste v signalni kletki, to je debeli zidovi in armature potem je uspeh vprašljiv.
Aha, DAB+ frekvenca je 215.072 MHz in vertikalna polarizacija, torej bi bila ta antena OK. Popoldne preverim še tip antenskega konektorja.
A je možno vračilo blaga, če zadeva (slučajno) ne bi pomagala?