Slab WI-FI po celi hiši

mobilna telefonija in prenos podatkov
Odgovori
Uporabniški avatar
gost
Prispevkov: 978
Pridružen: 03 Apr 2008, 10:15
Kontakt:

Slab WI-FI po celi hiši

Odgovor Napisal/-a gost »

že nekaj časa se trudimo navezati stik z vami na elektronskih naslovih pridobljenih iz vaše spletne trgovine, a neuspešno, zato zdaj poskušamo še tu.
Imamo težavo z slabim wi-fi signalom po celi hiši. Trenutno si pomagamo z ojačevalcem Tp-link, ki pa ne zadošča za hkratno uporabo treh do štirih računalnikov v različnih prostorih.
Druga težava je podobna in sicer slab signal mobilne telefonije znotraj hiše. Signal je dovolj močan samo na določenih mestih in poln zunaj hiše.
Zanima nas ali imate v naboru številnih anten in ojačevalcev, rešitev tudi za naša problema, se pravi razpoložljiv wi-fi signal v vseh prostorih in po možnosti 10-15 metrov izven hiše in pa hkrati tudi ojačevalec mobilne telefonije v vseh prostorih znotraj hiše.
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 3032
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

Re: Slab WI-FI po celi hiši

Odgovor Napisal/-a ANTENE »

Imamo skrito zaščito (reCAPTCHA v3) na spletni strani spletne trgovine in če je z drugo stranjo vse v redu je komunikacija preko kontaktnega obrazca normalna. Vsak dan dobimo več deset sporočil.
Kar se vašega povpraševanja tiče imamo brezžične rešitve samo za govorni del GSM oddajanja https://www.antene-zupancic.si/antena-o ... -1558.html. Za prenos podatkov priporočamo drugačne rešitve (modemi za hišni internet in na njih priključene zmogljive in sodobne MIMO antene. Recimo https://www.antene-zupancic.si/lte-ante ... -1567.html .
Matjaž za spletno trgovino ANTENE

KONTAKTI: Pošlji e-mail; Pošlji zasebno sporočilo; tel: 041542020

Slika
Odgovori