Kaj lahko gledam brezplačno preko satelitske antene? 

Splošna vprašanja o satelitski tv, radiu in internetu
Odgovori
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 3020
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

Kaj lahko gledam brezplačno preko satelitske antene? 

Odgovor Napisal/-a ANTENE »

Verjetno najbolj pogosto vprašanje, ki ga kupci satelitskih anten zastavijo je : Kaj lahko gledam brezplačno preko satelitske antene? 

Upam, da bom s tem odgovorom komu pomagal pri lažji odločitvi. 

Primer: Če nekdo naroči TALE satelitski komplet pomeni, da bo lahko sprejemal vse brezplačne satelitske programe , ki se oddajajo preko satelitov ASTRA 19,2 E, Eutelsat 16A na 16 E  in Hotbird 13 E. In kateri so ti programi? Enostavno si pomagamo s tabelo z brezplačnimi  satelitskimi programi Flysat in izberemo državo iz katere prihajajo programi, ki jih lahko gledamo. Pri tem moramo biti pozorni na prej omenjene tri satelitske pozicije. (13, 16 in 19,2 vzhodno)

Primer za Slovenijo:

Izberemo Slovenijo in ugotovimo, da vsi brezplačni programi (v to skupino sodijo tudi programi RTV SLO, ki so občasno tudi kodirani, kadar gre za tuje vsebine) oddajajo iz teh satelitov, ki jih lahko sprejemamo s satelitskim kompletom, ki smo ga prej omenili.
Poljubno lahko izberemo katerokoli drugo državo in preverimo , kateri so tisti brezplačni tuji satelitski programi, ki jih tudi lahko sprejemamo s tem kompletom.

Opozorilo!!!

Kartica, ki je v tem kompletu ni obvezna in jo potrebujete le tisti, ki želite sprejemati tudi vsebine RTV SLO in TV Koper kadar so te zaradi avtorskih pravic zatemnjene. Domača produkcija teh TV postaj je odprta.
 
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Matjaž za spletno trgovino ANTENE

KONTAKTI: Pošlji e-mail; Pošlji zasebno sporočilo; tel: 041542020

Slika
Odgovori