RTV Slovenija na satelitu

RTV SLO na satelitu, oprema, kartice, sofinanciranje
Odgovori
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 3024
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

RTV Slovenija na satelitu

Odgovor Napisal/-a ANTENE »

RTV Slovenija je z namenom, da omogoči sprejem svojih programov povsod po Sloveniji in v tujini, pričela leta 1997 oddajati preko satelita HOTBIRD 3 v digitalni tehniki in s kodirnim sistemom VIACCESS. Spremljanje televizijskih in radijskih programov v tej obliki je možno samo s pomočjo satelitske antene in satelitskega digitalnega sprejemnika v katerem je že vgrajen ustrezen dekodirni modul ali pa s sprejemnikom, ki dopušča vstavljanje različnih vrst modulov in je kompatibilen s sistemom VIACCESS

Za vse tiste zavezance, ki nimajo tehničnih možnosti sprejema TV programov iz oddajniške mreže RTV Slovenija sofinancira del stroškov v višini dvanajstih pavšalnih RTV prispevkov + DDV (153 €). Z RTV Slovenija imamo sklenjeno pogodbo, da vsem tistim, pri katerih je bilo ugotovljeno, da sprejemni pogoji ne ustrezajo minimalnim zahtevam, dobavimo vso potrebno opremo z montažo ali brez montaže. Dobavimo tudi dekodirne kartice ob prevzemu pa poskrbimo za podpis Pogodbe o uporabi SAT kartice. Kupec plača samo razliko med polno ceno satelitskega sistema in ostalih stroškov in zneskom sofinanciranja RTV Slovenija.

Če že imate satelitske naprave in potrebujete samo digitalni sprejemnik se lahko dogovorimo, da vam sprejemnik popolnoma sprogramiran pošljemo na vaš naslov skupaj z dekodirno kartico .

Za meritve in za dokazilo o tem, da ste oproščeni plačevanja RTV prispevka se obrnite na:

RTV Slovenija, Skupina za RF meritve, telefon 01 475 46 54 ali pišite na merilna@rtvslo.si
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Matjaž za spletno trgovino ANTENE

KONTAKTI: Pošlji e-mail; Pošlji zasebno sporočilo; tel: 041542020

Slika
Odgovori