Modeli TV, ki podpirajo MPEG4 z ustreznim modulom

TV, AV komponente, hišni kini, projektorji, snemalniki, kamere ..
panfilo
Prispevkov: 5
Pridružen: 06 Jul 2008, 10:53

neotion cam mpeg 4

Odgovor Napisal/-a panfilo » 11 Sep 2008, 17:38

panfilo napisal/-a:ja zvok pa dobim ja:D
na servisu mi niso vedeli povedati o posodobitvi....zvok je...a slike ni

ali morem sony-ju direktno pisat...

ali kako gre to ?
Zviz
Prispevkov: 35
Pridružen: 30 Avg 2006, 07:52
Kraj: Mokronog

Odgovor Napisal/-a Zviz » 26 Sep 2008, 06:40

Naj objavim odgovor, ki so mi ga podali na Sonyju za moj TV - KDF-E50A11E


Hvala, da ste kontaktirali Sonyjev informacijski center za stranke.

Teoreticno sprejemanje MPEG4 oddajanja je mozno, ampak Sony se ni preizkusila Cam modulov in zdruzljivost s Sony Plasmo/LCD ni garantirana.
(Na primer vecinoma strank se pritozujejo, da se slisi zvok, ampak slike ni)
Pred nakupom taksne kartice jo boste moral obvezno preizkusiti in tudi diskutirati s ponudnikom TV storitev.

:roll:
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2928
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ANTENE » 26 Sep 2008, 08:06

So previdni. Zaenkrat delujejo v vseh Sony modelih ki sem jih preizkusil.

In še malo mojega cinizma in reklame za tiste , ki ste pred nakupom TV: Bodite previdni in kupite TV ki že sam podpira MPEG-4 več na http://antene-zupancic.si/trgovina/cata ... 87_285_299
Matjaž za spletno trgovino
Slika
Naročila: info@antene-zupancic.si ali 041 542 020
Tehnična vprašanja: podpora@antene-zupancic.si

Slika
Zviz
Prispevkov: 35
Pridružen: 30 Avg 2006, 07:52
Kraj: Mokronog

Odgovor Napisal/-a Zviz » 29 Sep 2008, 11:32

Gazda ali mislite, da bi se dalo kej zmenit, da bi mi en CAM dali na preizkus, oziroma mi omogočili, da ga vrnem, če ne bo delovalo? Mogoče bi se pa lotil čez zimo mal probat "ujet" DVB.
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2928
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ANTENE » 29 Sep 2008, 12:46

Kaj to je projekcijski TV? Režo ima, DVB-T je, mislim da bi tole moralo delat. Lahko vam ga posodim, ( velja tudi za vse ostale na tej tabli) nejemnina je 10 eurov za čas preizkusa.Postopek je takšen da ga naročite v trgovini in napišete v opombe "za preizkus" . Ob prevzemu plačate polno ceno, če ne paše vrnete in vrnem denar z odbitkom 10 €, če se vrne v istem agregatnem stanju.
Matjaž za spletno trgovino
Slika
Naročila: info@antene-zupancic.si ali 041 542 020
Tehnična vprašanja: podpora@antene-zupancic.si

Slika
Zviz
Prispevkov: 35
Pridružen: 30 Avg 2006, 07:52
Kraj: Mokronog

Odgovor Napisal/-a Zviz » 29 Sep 2008, 13:09

Ja projekcijski je. Prav, bom naročil enkrat med zimo, ko bo več časa. Hvala.
plattfuss
Prispevkov: 1
Pridružen: 04 Dec 2006, 12:51

Odgovor Napisal/-a plattfuss » 14 Okt 2008, 11:48

Mudul deluje tudi v LGjevem LCD TVju 37LG5000.
sat7lite
Prispevkov: 1
Pridružen: 07 Sep 2008, 20:50

Odgovor Napisal/-a sat7lite » 16 Okt 2008, 20:41

Potrjujem. da modul mpeg4 FTA deluje v Sony Bravia KDL-40W2000 in KDL-40W3000 :D
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2928
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ANTENE » 16 Okt 2008, 20:58

Ker ravno omenjate ta modul, da dodam za ostale, da gre za enega izmed treh modulov, ki jih prodajam. Vsi trije moduli v nadaljevanju nastopajo kot MPEG-4 modul ki ga uporabljamo kot razširitveni modul MPEG- 4 za sprejem zemeljske digitalne TV v DVB-T ali kombiniranih DVB-T/SAT sprejemnikih, ki imajo prosto CI režo in združljivo sistemsko programsko opremo (firmware). Ravno tako so za isti namen in način uporabni v vseh tistih televizijskih sprejemnikih, ki imajo vgrajen MPEG-2 DVB-T sprejemnik in prosto modulsko CI režo. In o tem teče debata v prejšnjih postih.

http://antene-zupancic.si/trgovina/cata ... cts_id/727
Slika

*************
Potem držim še modul CONAX je namenjen tudi za vstavljanje dekodirnih kartic, ki so potrebne za dekodiranje v tem sistemu kodiranih programov v kabelskih sistemih. Modul je tako primeren za najnovejše digitalne TV z DVB-C tunerjem in vgrajenim vmesnikom za module PCMCIA. V tem primeru posebni sprejemniki za sprejem digitalne kabelske TV niso potrebni.

http://antene-zupancic.si/trgovina/cata ... cts_id/728
Slika

**************+
in seveda še CAM z najdaljšim stažem modul NEOTION ki je namenjen tudi dekodiranju v viaccess sistemu kodiranih satelitskih programov (SLO, HRT) in tudi najnovejših HD kartic.
Satelitski sprejemniki (CI), ki nimajo že vgrajenega notranjega modula (čitalca dekodirnih kartic), potrebujejo za vstavljanje in dekodiranje satelitskih dekodirnih kartic takšen modul.

http://antene-zupancic.si/trgovina/cata ... cts_id/598
Slika
Matjaž za spletno trgovino
Slika
Naročila: info@antene-zupancic.si ali 041 542 020
Tehnična vprašanja: podpora@antene-zupancic.si

Slika
Uporabniški avatar
gost
Prispevkov: 901
Pridružen: 03 Apr 2008, 10:15

Bravia Sony KDL-20S2020

Odgovor Napisal/-a gost » 18 Okt 2008, 14:21

Pozdravljeni!

Sporočam, da modul MO VIA NP4 modul viaccess odlično deluje tudi na TV Bravia Sony KDL-20S2020, ki ima režo za dodatni modul.

J.J.
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2928
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ANTENE » 31 Okt 2008, 19:51

Pri zgornjih artiklih omogočam najem za testiranje

http://antene-zupancic.si/html/najem.html
Matjaž za spletno trgovino
Slika
Naročila: info@antene-zupancic.si ali 041 542 020
Tehnična vprašanja: podpora@antene-zupancic.si

Slika
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2928
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ANTENE » 09 Nov 2008, 13:21

Zviz napisal/-a:Naj objavim odgovor, ki so mi ga podali na Sonyju za moj TV - KDF-E50A11E


Hvala, da ste kontaktirali Sonyjev informacijski center za stranke.

Teoreticno sprejemanje MPEG4 oddajanja je mozno, ampak Sony se ni preizkusila Cam modulov in zdruzljivost s Sony Plasmo/LCD ni garantirana.
(Na primer vecinoma strank se pritozujejo, da se slisi zvok, ampak slike ni)
Pred nakupom taksne kartice jo boste moral obvezno preizkusiti in tudi diskutirati s ponudnikom TV storitev.

:roll:
Ja zakaj pa oni prej ne poskusijo svoj TV na naših modulih in ga potem plasirajo na trg. Zveni kot da je s TV vse OK in da je izvirni greh v modulih kar pa sploh ne drži.
Matjaž za spletno trgovino
Slika
Naročila: info@antene-zupancic.si ali 041 542 020
Tehnična vprašanja: podpora@antene-zupancic.si

Slika
martuljek
Prispevkov: 1
Pridružen: 25 Jun 2007, 17:10
Kraj: Ljubljana

Re: sony bravia kdl 32s2000 z neotion modulom ne dela

Odgovor Napisal/-a martuljek » 09 Nov 2008, 16:56

panfilo napisal/-a:spoštovani žal kupil sem neotion modul mp4 brez veze ker z mojo bravio ne dela
Imam Sony Bravia KDL 20S2000. Z modulom Neotion, ki sem ga res kupil malo na riziko, vidim odlično vse slovenske DVB-T programe z majhno sobno anteno. V začetku mi ni delal, skoraj sem že obupal in bil pripravljen, da ga vrnem. Nato sem ga nekajkrat pazljivo izvlekel in nato dobro pritisnil nazaj. Sedaj deluje brez problema. Morda je prišlo do rahle oksidacije kontakta na Bravia TV.
comtone
Prispevkov: 2
Pridružen: 27 Okt 2008, 06:25

Odgovor Napisal/-a comtone » 10 Nov 2008, 08:45

pozdravljeni

imam TV philips 26pfl5403, in kartico MPEG-4 modul NEOTION VIACESS
in dela super.
potrebno je bilo v meniju TV-ja nastaviti državo na avstrijo in je začel dvb-t tuner delovati
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2928
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ANTENE » 10 Nov 2008, 09:01

Tole okrog Avstrije zelo koristen napotek.
Matjaž za spletno trgovino
Slika
Naročila: info@antene-zupancic.si ali 041 542 020
Tehnična vprašanja: podpora@antene-zupancic.si

Slika
Odgovori