Neke velike izbire res ni, morda kakšen turški pa poljski in italijanski.
Na sliki spodaj so v sredini vsi transponderji , ki mi jih je v tem kislem vremenu uspelo poskenirati z odličnim sprejemnikom
CLARKE-TECH 2100, ki ima napredno funkcijo blind search ( poskenira celoten spekter se pravi vse frekvence v frekvenčnem območju , ki ga določite-in to zelo hitro-ni potrebno nikakršno vnašanje transponderjev) in pa preko QUADA MTI 0,6 dB , ki se vozi na metrski anteni.
V reviji Telesatelit -v kolikor jih premetene trafikantke ne poberejo za 6 letne domače hekerje- dobite CD s katerim si naložite program s katerim si preko satelitskega centra ažurirate sat tabele in jih shranjujete v raznih formatih. Vem , da sem to počel tudi za potrebe Sky star 2 kartice( .ini datoteke in dvb ki sem jih potem uvažal v Prog dvb)Sam v tem PC nimam možnosti preizkusiti zadeve, ki sem jih zdajle snel in vam jih v nekaj oblikah spravil na svojem strežniku. Poskušajte mislim, da bo šlo. V html imate vse frekvence vključno z DATA transponderji in si jih lahko ročno vnesete v PC. Ostala dva pa poskušajte uvoziti.
http://www.antene-zupancic.si/podobe/7e.zip
Vsi transponderji na sliki so bili pred pol ure aktivni z vsaj enim programom